BOOKING

BOOKING

BOOK CHRISTOPHER TIL DIT ARRANGMENT

Christopher leverer et velstruktureret og ikke mindst underholdende show til alle former for arrangementer. Han har gennem de seneste år tilegnet sig en stor erfaring i forbindelse med udførelsen af fodboldoptrædener og optræder fortsat til massevis af events på vegne af FODBOLDUNDERHOLDNING. 

Hans største erfaring er uden tvivl optrædener i forbindelse med konfirmationer og fodboldevents. Dette ændrer dog ikke på, at han ligeledes har trådt op i forbindelse med firmaarrangementer og brugt sine fodboldkunster for virksomheder i reklame- og marketingsøjemed. Se uddybende beskrivelser af de former for typer af ydelser, som FODBOLDUNDERHOLDNING kan tilbyde.

Prisen varierer alt efter eventtype og placering i landet, men den starter på 4.000,-. 

COVID-19: Hos FODBOLDUNDERHOLDNING tages covid-19 i særdeleshed alvorligt. Derfor sikrer Christopher ved før gennemførelsen af sine shows, at såvel ham selv som bolden er afsprittet. Hvis showet indebærer deltagelse af andre parter, sprittes både Christopher og disse ligeledes af.

KONFIRMATIONER

Konfirmationsoptrædener er Christophers spidskompetence. Christopher har siden 2016 optrådt professionelt med at optrædener til konfirmationer rundt i hele landet.

Et show fyldt med masser af seje fodboldtricks er den bedste form for underholdning til en konfirmation! Herigennem glædes såvel konfirmand som gæster ved at både overvære og deltage aktivt i showet; det har kun skabt glæde ind til videre! Det er uden tvivl en oplevelse for livet for konfirmanden.

En mere dybdegående beskrivelse af, hvordan konfirmationsoptrædenen foregår, findes under sektionen Konfirmation 2022.

FODBOLDARRANGEMENTER

Christopher er ikke blot én af Danmarks bedste til at levere fodboldunderholdning til konfirmationer - det samme gælder for diverse fodboldevents - for eksempel fodboldskoler, -afslutninger og -jubilærer. 

Undertiden har han optrådt til en del fodboldskoler og har herigennem lært sig at undervise, lære fra sig og ved, hvordan han omgås børn. På samme måde ved han, hvordan man pisker en stemning op til en fodboldafslutning, da han også har optrådt til mange af disse gennem tiden.

Blandt andet har Christopher tidligere samarbejdet med DGI, hvor han havde til opgave at have freestyle-workshop og lære fra sig.

FIRMAEVENTS

Firmaer og foreninger har ligeledes gennem tiden booket Christopher gennem FODBOLDUNDERHOLDNING som et underholdende indslag til arrangementet.

Relevante events at booke Christopher til kan være julefrokoster, konferencer, messer og jubilærer. Uanset eventet vil det altid være en success!

REKLAME OG MARKETING

Virksomheder har på samme tid mulighed for at booke Christopher med reklame eller marketing for øje. Dette kan ske i forbindelse med en reklamefilm, hvor Christophers fodboldtricks på en eller anden måde kan inddrages. Han har eksempelvis lavet reklame for SPAR og tøjmærket Corner Of The West (nu Midtwest).

ANDET

Som noget nyt har du nu også mulighed for at hyre Christopher til at være personlig træner i freestyle-fodbold, hvor du for mulighed for at lære seje tricks af ham! På den måde oplever du en personlig kontakt, som du ikke får ved de workshops, han laver, når han er ude til events. Herved er det muligt for ham at fordybe sig i de tricks, som han skal lære fra sig, og det er således muligt at give mere deltaljerede vejledninger.

Såfremt en anden form for optræden end de ovennævnte har interesse, er du meget velkommen til at forespørge den via ovenstående kontaktoplysninger.

KONTAKT

 
 
 
 

FODBOLDARRANGEMENTER

Christopher er ikke blot én af Danmarks bedste til at levere fodboldunderholdning til konfirmationer - det samme gælder for diverse fodboldevents - for eksempel fodboldskoler, -afslutninger og -jubilærer. 

Undertiden har han optrådt til en del fodboldskoler og har herigennem lært at undervise, lære fra sig og ved, hvordan han omgås børn. På samme måde ved han, hvordan man pisker en stemning op til en fodboldafslutning, da han også har optrådt til mange af disse gennem tiden. 

Christopher har henover sommeren 2021 i samarbejde med Carlsberg SPORT optrådt og lavet workshop til adskillige klubevents rundt omkring i Danmark.

Derudover har Christopher optrådt i forbindelse med EURO2020 på Ofelia Plads foran tusindevis af danske fodboldfans. 

SPONSORAT

I forlængelse af ovenstående søger Christopher en mere langtidssigtet aftale med en virksomhed eller organisation i form af en sponsoraftale. 

Et sponsorat kan ske i form af en aftale om, at Christopher bærer virksomhedens logo på sit tøj til arrangementer og sine optræder samt ligeledes i sine videoer. Hertil kan han optræde til nogle events, som virksomheden afvikler i løbet af tiden for sponsoratet.

I 2018 havde han eksempelvis en sponsoraftale med Sparekassen Thy og Sportigan. 

Sponsoratet afhænger af den konkrete aftale, så du er velkommen til at tage kontakt, således en potentiel aftale kan drøftes.