KONFIRMATION 2023

 FODBOLDUNDERHOLDNING TIL KONFIRMATION

DANMARKS BEDSTE FREESTYLER TIL DIN KONFIRMATION?

Står du og mangler underholdning til en konfirmation?

Så er du kommet til det rette sted!

Christopher Aarlit Bach er Danmarks bedste freestyler, og han leverer suveræne fodboldtricks på et tårnhøjt niveau til konfirmationen - uanset hvor i landet den afholdes. Christopher Aarlit Bach har siden 2016 optrådt til mere end 150 konfirmationer i hele Danmark. 

Christopher er knivskarp i sin performance og formår at løfte stemningen, således at både konfirmand og øvrige gæster bliver underholdt og får en uforgemmelig dag!

En fodboldoptræden med Christopher Aarlit Bach er den perfekte form for underholdning til den fodboldglade konfirmand.

JEG HAR STADIG LEDIGE DATOER TILBAGE!

HVAD INDEBÆRER ET SHOW?

Showet varer i alt omkring 30 minutter og virker som et underholdende og stemningsfyldt supplement til festen!

Optrædenen består i, at Christopher først og fremmest viser sine egne spektakulære fodboldtricks foran konfirmanden og gæsterne, hvorefter konfirmanden kommer i centrum og får lov til at afprøve diverse tricks, som han lærer fra sig. Efter at konfirmanden har været i fokus, får de øvrige gæster ligeledes mulighed for at eksperimentere med forskellige tricks.

Til sidst er der mulighed for autografskrivning og billedtagning.

4.000,- INKL. TRANSPORT

UANSET PLACERING I LANDET!

KONFIRMATIONSTILBUD

HVAD SIGER FOLK OM CHRISTOPHER?

”Efter at have set Christopher optræde til flere forskellige events, var vi ikke spor i tvivl om, at han skulle komme og optræde til vores meget fodboldinteresserede søns konfirmation. Han leverede et fantastisk show med fodboldtricks på højeste plan. Konfirmanden blev involveret og til sidst flere af gæsterne. Christopher er god til at inddrage publikum, og alle gæsterne - unge som gamle - var meget begejstrede. Vi giver hermed Christopher de varmeste anbefalinger.”

Familien Odgaard

”Stor fornøjelse at have Christopher Aarlit Bach til at optræde med hans vilde fodboldtricks til vores søns konfirmation. Alle gæster, store som små, var tryllebundet af Christophers fantastiske kunnen og fuldt nøje med. Stor ros til Christopher for efter hans show at lade dem som ville prøve nogle af hans tricks. Han er så sød og dygtig til at instruere både store og små i, hvordan han gør og svarede også de mange spørgsmål undervejs. Tak til Christopher og hermed de varmeste anbefalinger til andre som måtte overveje at booke Christopher til et arrangement. Helt klart et supershow!!!!”

Hanne

”Vi havde booket Christopher til vores søns konfirmation. Christopher er vanvittig dygtig med en bold og gav os et fantastisk show med boldkontrol på højt niveau. Alle, lige fra børn til oldeforældre, var super godt underholdt. Konfirmand og familiemedlemmer fik også afprøvet et par tricks og der blev grinet og klappet. God kontakt til publikum og super flink, sympatisk ung fyr. Vi kan varmt anbefale Christopher til alle der overvejer et lignende event.”

Helle og Ole

”Christopher er født til at underholde med en fodbold, ingen tvivl om det. Udover at han mestrer de vildeste freestyle-tricks med usvigelig sikkerhed, så virker han hjemvant og komfortabel med at præsentere og lave show foran mange fremmede mennesker - en kombi, som bare gjorde, at det blev det vildeste og mest perfekte indslag, som gæsterne talte om efterfølgende. Christopher får vores allervarmeste anbefalinger.”  

Klaus

”Første gang vi så Christopher optræde var til et by-night arrangement, hvor han var helt fantastisk dygtig. I forbindelse med min datters konfirmation besluttede vi derfor at lave en booking af Christopher, idet hun og flere af gæsterne er meget fodboldinteresserede. Jeg kontaktede derfor Christopher, og vi lavede en aftale. Christopher overholdt alle aftaler og ankom præcist som aftalt. Han lavede igen et fantastisk show, hvor flere gæster blev involveret, hvilket var til stor begejstring for de øvrige gæster. Jeg kan varmt anbefale Christophers freestyle-show og kunne sagtes finde på at booke Christopher til en anden festlig lejlighed.”

Christian

"Vores datter er vild med fodbold, så vi havde booket Christopher til at underholde til hendes konfirmation. Christopher leverede et flot fodboldteknisk show og alle var imponerede, ikke mindst konfirmanden. Han formåede på en rigtig fin måde at balancere mellem at optræde og inddrage konfirmand og gæster. Konfirmationen blev flyttet tre gang på grund af Covid-19, og Christopher har været utrolig fleksibel i forhold at rykke på datoer og tidspunkter. Vi giver Christopher de varmeste anbefalinger."

Anja og Stefan