Konfirmation 2020

Book allerede i dag på +45 50 99 63 60 og få et uforpligtende tilbud!

KONFIRMATION 2020

Skal dit barn konfirmeres i 2020?

Så er freestyle-fodbold den perfekte form for underholdning!

I anledning af den kommende konfirmationstid tilbyder jeg at optræde til netop dit barns konfirmation, hvortil jeg leverer et disciplineret show som et sjovt og stemningsfuldt supplement til festen.


Optrædenen består i, at jeg først og fremmest viser mine egne spektakulære freestyle-fodboldtricks foran konfirmanden og gæsterne, hvorefter konfirmanden kommer i centrum og får lov til at afprøve diverse tricks, som jeg lærer fra mig. Efter at konfirmanden har været i fokus, får de øvrige gæster ligeledes mulighed for at eksperimentere med et par tricks.


Jeg har i forvejen stor erfaring med at optræde til konfirmationer og lignende arrangementer rundt i hele landet.


Ønsker du at høre mere, kan du gå direkte til booking-siden her, eller også kan du skrive eller ringe og få et uforpligtende tilbud på +45 50 99 63 60 eller christopher@fodboldunderholdning.dk.


Vi havde booket Christopher til vores søns konfirmation. Christopher er vanvittig dygtig med en bold og gav os et fantastisk show med boldkontrol på højt niveau. Alle, lige fra børn til oldeforældre, var super godt underholdt. Konfirmand og familiemedlemmer fik også afprøvet et par tricks og der blev grinet og klappet.

God kontakt til publikum og super flink, sympatisk ung fyr. Vi kan varmt anbefale Christopher til alle der overvejer et lignende event.


Helle og Ole, 2019

HVAD SIGER FOLK OM MIG?

Første gang vi så Christopher optræde var til et by-night arrangement, hvor han var helt fantastisk dygtig. I forbindelse med min datters konfirmation besluttede vi derfor at lave en booking af Christopher, idet hun og flere af gæsterne er meget fodboldinteresserede. Jeg kontaktede derfor Christopher, og vi lavede en aftale. Christopher overholdte alle aftaler og ankom præcist som aftalt. Han lavede igen et fantastisk show, hvor flere gæster blev involveret, hvilket var til stor begejstring for de øvrige gæster. Jeg kan varmt anbefale Christophers freestyle show og kunne sagtes finde på at booke Christopher til en anden festlig lejlighed.

Christian, 2019

CHRISTOPHER AARLIT BACH


Bosat på Thyholm, Midtjylland

Freestylet siden 2014

Optrådt til hundredevis af events

KONTAKT MIG

E-mail: christopher@fodboldunderholdning.dk


Tlf.: +45 50 99 63 60

FØLG MIG